Tehotilit Oy on auktorisoitu tilitoimisto. Auktorisoinnilla tarkoitetaan sitä, että Taloushallintoliitto on suorittanut jäsenyyttä hakevassa yrityksessä tarkastuksen ja todennut tilitoimiston täyttävän osaamistasoltaan auktorisoinnin vaatimukset. Auktorisointi antaa myös tilitoimistolle leiman, jonka perusteella asiakas voi luottaa tekevänsä yhteistyötä osaavan ammattilaisen kanssa. Auktorisoidut tilitoimistot ovat käyneet läpi vähintään kahden vuoden mittaisen seurantajakson.

Auktorisoinnilla on merkitystä. Sen saa tyypillisesti vain puolet sitä tavoittelevista. Hyväksyttyjen joukkoon ovat valikoituneet parhaat tilitoimistot. Kirjanpidon ulkoistamisessa turvallisuutta ja varmuutta hakevalle auktorisoitu tilitoimisto on ainoa oikea valinta. Taloushallintoliiton säännöllinen seuranta auktorisoiduista tilitoimistoista takaa sen, että jäsenyritykset tarjoavat asiakkailleen sekä Suomen lakien että hyvän kirjanpitotavan mukaista palvelua.

Auktorisointiin liittyy myös erinäisiä vaatimuksia, jotka koskevat kirjanpitäjien ammattitaitoa. Suomessa auktorisoinnista vastaa Taloushallintoliitto yhdessä sitä lähellä olevan Tili-instituuttisäätiön kanssa.  Taloushallintoliiton sivuilta löytyvät vaatimukset auktorisoidulle tilitoimistolle. Auktorisoidulla toimistolla tulee olla riippumaton asema ja sen tulee muutoinkin omata hyvät valmiudet toimeksiantojen hoitamiseen. Muita vaatimuksia ovat muun muassa seuraavat kohdat:

  • Auktorisoitava toimisto harjoittaa päätoimialanaan tilitoimistotoimintaa tai tarjoaa muuta siihen rinnastettavaa taloushallinnon ulkoistuspalvelua,

  • Toimiston omistajat ovat rehellisiä ja hyvämaineisia sekä vakavaraisia,

  • Toimiston kirjanpitotoiminnan vastaavana hoitajana on KLT-kirjanpitäjä, toimistolla muutenkin on riittävä kokemus, sekä toimisto sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä


:

Leinonen Suomi - 

Korkealaatuista kirjanpitoa

Palveluita kasvavalle määrälle kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita.

Leinonen Suomi tarjoaa Suomessa kirjanpito-, palkanlaskenta-, konsultointi- ja hallintopalveluita. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joten voit olla varma, että asioitasi hoitavat alan ammattilaiset. Tutustu tarkemmin palveluihimme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Malmilla juna-aseman vieressä. Sovi kanssamme tapaaminen, ota yhteyttä.

Laadukkaiden kotimaisten kirjanpitopalveluiden ohella tarjoamme apua myös suomalaisyritysten kansainvälistymiseen. Lisäksi venäläiset ja virolaiset yritykset ovat viimevuosina olleet erityisen kiinnostuneita Suomen markkinoista ja siten myös yhteistyöstä Leinosen kanssa. Pyydä tarjous.

Jos toivotte meidän kirjoittavan uutisen tietystä aiheesta tai teillä on jokin kysymys liittyen kirjanpitoon, palkanlaskentaan tai muuhun taloushallintoon, niin lähettäkää se meille sähköpostiin contact(at)leinonengroup.fi. Pyrimme vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman nopeasti. 

Lisätietojen saamiseksi, ota yhteyttä


Olemme Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Lue lisää mitä tarkoittaa olla Auktorisoitu tilitoimisto.

Email again:
Viimeisimmät uutiset

Uusia palkanlaskijoita Leinoselle 10. heinäkuuta

Leinonen Suomen asiantunteva tiimi on jälleen kasvanut uusilla jäsenillä.