Eettisyys


Leinonen Group ja siihen kuuluvat yritykset noudattavat lakia ja tekevät yhteistyötä vain sellaisten tahojen kanssa jotka toimivat samojen periaatteiden mukaan.

Luotettavuus

Toiminnan selkäranka on asianosaava ja luotettava henkilökunta, joka tarjoaa parhaimpia mahdollisia ja korkealaatuisia taloushallintopalveluita. Vain tällä tavalla voidaan varmistaa että asiakkaiden tarpeet täyttyvät ja Leinonen Group menestyy. Luotettavuus tarkoittaa myös sitä että konserniin kuuluvat yritykset pitävät asiakkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille antamansa lupaukset sekä luottamukselliset asiat salassa.

Asiakaskeskeisyys


Leinonen Groupin ja siihen kuuluvien yrityksien toiminnan perusteena on aina asiakastarve. Palvelulaadulta vaaditaan paljon ja asiakasodotusten täyttäminen on ensisijainen prioriteetti.  

Edistyksellisyys


Leinonen Group ja siihen kuuluvat yritykset pyrkivät kehittymään jatkuvasti eteenpäin. Tavoitteena on kehittää niin palveluita kuin sisäistä osaamista ja asiantuntijuutta. Tähän sisältyy mm. modernit teknologiaratkaisut, mutta ei kuitenkaan tarpeettomien riskien ottaminen. Leinosella työskennellessä asiantuntijoiden ammattitaitoa kehitetään jatkuvasti joko sisäisillä tai ulkoisilla koulutuksilla sekä kannustetaan suorittamaan taloushallintoalan tutkintoja.

Turvallisuus


Leinonen Group ja siihen kuuluvat yritykset varmistavat turvalliset työympäristöt henkilökunnalle ja asiakkaille, sekä kehottaa avoimeen informaation vaihtamiseen kollegoiden ja asiakkaiden välillä.

:

Leinonen Suomi - 

Korkealaatuista kirjanpitoa

Palveluita kasvavalle määrälle kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita.

Leinonen Suomi tarjoaa Suomessa kirjanpito-, palkanlaskenta-, konsultointi- ja hallintopalveluita. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joten voit olla varma, että asioitasi hoitavat alan ammattilaiset. Tutustu tarkemmin palveluihimme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Malmilla juna-aseman vieressä. Sovi kanssamme tapaaminen, ota yhteyttä.

Laadukkaiden kotimaisten kirjanpitopalveluiden ohella tarjoamme apua myös suomalaisyritysten kansainvälistymiseen. Lisäksi venäläiset ja virolaiset yritykset ovat viimevuosina olleet erityisen kiinnostuneita Suomen markkinoista ja siten myös yhteistyöstä Leinosen kanssa. Pyydä tarjous.

Jos toivotte meidän kirjoittavan uutisen tietystä aiheesta tai teillä on jokin kysymys liittyen kirjanpitoon, palkanlaskentaan tai muuhun taloushallintoon, niin lähettäkää se meille sähköpostiin contact(at)leinonengroup.fi. Pyrimme vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman nopeasti. 

Lisätietojen saamiseksi, ota yhteyttä


Olemme Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Lue lisää mitä tarkoittaa olla Auktorisoitu tilitoimisto.

Email again:
Viimeisimmät uutiset

Uusia palkanlaskijoita Leinoselle 10. heinäkuuta

Leinonen Suomen asiantunteva tiimi on jälleen kasvanut uusilla jäsenillä.