Luotettavat kirjanpidon ammattilaiset


"Tavoitteemme on olla asiakkaidemme luotettava kumppani taloushallintoasioissa.

Luotettavuus merkitsee meille lupausten pitämistä ja huolehtimista vastuullemme uskotuista asioista. Kumppanuus merkitsee meille asiakassuhteiden pitkäjänteisyyttä, kykyä joustaa sekä etsiä vaihtoehtoja haastavissakin tilanteissa. Asiakkaidemme arvostuksen pyrimme ansaitsemaan ammattitaitoisella ja kuuntelevalla palvelulla sekä kehittämällä toimintaamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Olemme palveluksessanne Suomessa ja sisaryritystemme kautta lisäksi kymmenessä Itä-Euroopan ja Skandinavian maassa. Olemme Suomen kansainvälisin tilitoimisto, joskin me haluamme korostaa Suomalaisia juuriamme.

Palvelumme kattavat taloushallinnon palvelut viranomaisvaatimusten täyttämisestä aina taloushallinto-osaston palvelukokonaisuuteen asti ja paljon tältä väliltä."Toimintamme Suomessa


Leinonen Suomi on asiantunteva ja kokenut tilitoimisto Helsingissä. Toimisto perustettiin jo vuonna 1989 ja se palvelee suomalaisia, sekä kansainvälisiä PK-yrityksiä. Leinonen Finland on osa Leinonen Groupia

Leinonen Suomi on kasvanut tasaisesti viime vuodet. Varsinkin kansainvälisten asiakkaiden osuus asiakaskunnastamme on ollut kasvussa. Pyrimme auttamaan ulkomaisia yrityksiä asettumaan ja menestymään Suomen markkinoilla. Varsinkin venäläisten ja virolaisten yritysten kiinnostus palveluihimme on ollut merkittävää. 


Toimistossamme on käytössä laadukkaat kirjanpito- ja palkanlaskentaohjelmat kuten Visma Nova, Directo ja Procountor. Muita ohjelmistoja käytämme asiakastarpeiden mukaisesti.  

:

Leinonen Suomi - 

Korkealaatuista kirjanpitoa

Palveluita kasvavalle määrälle kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita.

Leinonen Suomi tarjoaa kotimaisille ja kansainvälisille asiakkailleen kirjanpito-, palkanlaskenta-, konsultointi- ja hallintopalveluita. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joten voit olla varma, että asioitasi hoitavat alan ammattilaiset. Tutustu tarkemmin palveluihimme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Malmilla juna-aseman vieressä. Sovi kanssamme tapaaminen, ota yhteyttä.

Käytämme moderneja taloushallinnon ohjelmistoja: Procountor, Visma Nova, Lemonsoft ja Directo. Lisäksi hoidamme useiden asiakkaidemme kirjanpidon tai palkanlaskennan jollakin muulla, asiakkaan toivomalla ohjelmistolla. Palvelemme asiakkaitamme suomen lisäksi englanniksi, venäjäksi, espanjaksi, viroksi ja ruotsiksi.

Laadukkaiden  kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelujen ohella tarjoamme kansainvälisen verkostomme kautta apua myös suomalaisyritysten kansainvälistymiseen. 

Lisätietojen saamiseksi, ota yhteyttä


Olemme Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Lue lisää mitä tarkoittaa olla Auktorisoitu tilitoimisto.

Email again:
Viimeisimmät uutiset

Oletko varautunut tulorekisteriin 1.1.2019 alkaen? 17. lokakuuta

Kansallinen tulorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019. Myös sähköinen asiointi yrityksen puolesta muuttuu ensi vuonna.