Leinonen Suomi Oy on suomalainen perheyritys, joka on osa kansainvälistä Leinonen Group -tilitoimistoketjua. Leinonen Group toimii tällä hetkellä yhdessätoista eri maassa ja sen palveluksessa on noin 160 henkilöä.

Toimintamme edelleen laajentuessa haemme Helsingin toimistoomme palkanlaskentataitoista, asiakaspalveluhenkistä ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kielitaitoista palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Palkanlaskijana vastaat yhdessä palkanlaskentatiimin kanssa eri toimialoilla toimivien asiakasyritysten palkanlaskennasta, raportoinneista sekä viranomaisilmoituksista. Toimintaympäristömme on kansainvälinen ja haastava, jonka vuoksi vahvan suomen- ja englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön. Muut kielet katsomme eduksi.

Odotamme sinulta:

-         vankkaa palkanlaskennan työkokemusta

-         tehtävään soveltuvaa koulutusta

-         tarkkaa, vastuuntuntoista ja järjestelmällistä työskentelyotetta

-         työlainsäädännön ja mielellään usean työehtosopimuksen hyvää hallintaa

-         hyvää MS Office -ohjelmien osaamista

-         eduksi katsotaan kokemus Procountor / Visma-ohjelmista

-         kielitaitoa (suomi ja englanti, muut katsomme eduksi)

-         asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteista työotetta

Oletko etsimämme palkanlaskija? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen sähköpostilla contact@leinonengroup.fi 20.7.2017 mennessä. Otsikoi viestisi "Palkkahallinnon ammattilainen". 


:

Leinonen Suomi - 

Korkealaatuista kirjanpitoa

Palveluita kasvavalle määrälle kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita.

Leinonen Suomi tarjoaa kotimaisille ja kansainvälisille asiakkailleen kirjanpito-, palkanlaskenta-, konsultointi- ja hallintopalveluita. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joten voit olla varma, että asioitasi hoitavat alan ammattilaiset. Tutustu tarkemmin palveluihimme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Malmilla juna-aseman vieressä. Sovi kanssamme tapaaminen, ota yhteyttä.

Käytämme moderneja taloushallinnon ohjelmistoja: Procountor, Visma Nova, Lemonsoft ja Directo. Lisäksi hoidamme useiden asiakkaidemme kirjanpidon tai palkanlaskennan jollakin muulla, asiakkaan toivomalla ohjelmistolla. Palvelemme asiakkaitamme suomen lisäksi englanniksi, venäjäksi, espanjaksi, viroksi ja ruotsiksi.

Laadukkaiden  kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelujen ohella tarjoamme kansainvälisen verkostomme kautta apua myös suomalaisyritysten kansainvälistymiseen. 

Lisätietojen saamiseksi, ota yhteyttä


Olemme Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Lue lisää mitä tarkoittaa olla Auktorisoitu tilitoimisto.

Email again:
Viimeisimmät uutiset

Oletko varautunut tulorekisteriin 1.1.2019 alkaen? 17. lokakuuta

Kansallinen tulorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019. Myös sähköinen asiointi yrityksen puolesta muuttuu ensi vuonna.