Tervetuloa Leinonen Finlandin Businesskauden Starttiin 26.8. Järjestämme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme syyskauden avaustapahtuman.

Tilaisuudessa Leinonen Group antaa uusia näkökulmia yrityksen taloushallintoon. Bonzu esittää uuden innovatiivisen tavan yrityksen tarinankerronnalle. Restocho tuo tapahtumaan aidon ranskalaisen keittiön ja tunnelman.

Tapahtumassa voi myös keskustella tulevan vuoden taloushallinnosta kanssamme ja verkostoitua. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan nopeasti.     

Tutustu lisää ja ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 21.8.2015.

Keskiviikkona 26.8.2015. Klo 17.00. 

Malminkaari 23 A, 00700 Helsinki, 1.Kerros. 

:

Leinonen Suomi - 

Korkealaatuista kirjanpitoa

Palveluita kasvavalle määrälle kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita.

Leinonen Suomi tarjoaa kotimaisille ja kansainvälisille asiakkailleen kirjanpito-, palkanlaskenta-, konsultointi- ja hallintopalveluita. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joten voit olla varma, että asioitasi hoitavat alan ammattilaiset. Tutustu tarkemmin palveluihimme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Malmilla juna-aseman vieressä. Sovi kanssamme tapaaminen, ota yhteyttä.

Käytämme moderneja taloushallinnon ohjelmistoja: Procountor, Visma Nova, Lemonsoft ja Directo. Lisäksi hoidamme useiden asiakkaidemme kirjanpidon tai palkanlaskennan jollakin muulla, asiakkaan toivomalla ohjelmistolla. Palvelemme asiakkaitamme suomen lisäksi englanniksi, venäjäksi, espanjaksi, viroksi ja ruotsiksi.

Laadukkaiden  kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelujen ohella tarjoamme kansainvälisen verkostomme kautta apua myös suomalaisyritysten kansainvälistymiseen. 

Lisätietojen saamiseksi, ota yhteyttä


Olemme Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Lue lisää mitä tarkoittaa olla Auktorisoitu tilitoimisto.

Email again:
Viimeisimmät uutiset

Oletko varautunut tulorekisteriin 1.1.2019 alkaen? 17. lokakuuta

Kansallinen tulorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019. Myös sähköinen asiointi yrityksen puolesta muuttuu ensi vuonna.