Leinonen Finland on mukana suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin järjestämässä yritystapahtumassa. Tiedossa on kiinnosta­via yritysesityksiä Tukholmasta lähtevällä Viking Grace -risteilyaluksella. Suomalais-ruotsalainen kauppakamari kasvaa no­peaan tahtiin, yhteisön jäsenmäärä on jatkuvasti kasvussa. Kauppakamari juhlistaa tätä kutsumalla yrityksiä verkostoitumis- ja seminaaripäiville saaristoon 9. kesäkuuta 2015. Leinonen Finland on mukana tapahtumassa ja pitää oman esityksensä taloushallinnosta klo 12.

Katso tapahtuman ohjelma


Mikä on suomalais-ruotsalainen kauppakamari?

Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin toiminnan tavoitteena on edistää Suomen ja Ruotsin välisiä kauppa- ja taloussuhteita. Toiminta painottuu pk-yritysten liiketoiminnan aloittamiseen ja auttamiseen Ruotsissa ja kasvamaan kannattavasti näillä markkinoilla. Laajan jäsentoiminnan avulla yritykset pääsevät mukaan maiden välisen kaupan osaajien verkostoon. Toiminta tapahtuu Tukholmassa ja yrityksiä palvellaan suomenkielellä.

:

Leinonen Suomi - 

Korkealaatuista kirjanpitoa

Palveluita kasvavalle määrälle kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita.

Leinonen Suomi tarjoaa Suomessa kirjanpito-, palkanlaskenta-, konsultointi- ja hallintopalveluita. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joten voit olla varma, että asioitasi hoitavat alan ammattilaiset. Tutustu tarkemmin palveluihimme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Malmilla juna-aseman vieressä. Sovi kanssamme tapaaminen, ota yhteyttä.

Laadukkaiden kotimaisten kirjanpitopalveluiden ohella tarjoamme apua myös suomalaisyritysten kansainvälistymiseen. Lisäksi venäläiset ja virolaiset yritykset ovat viimevuosina olleet erityisen kiinnostuneita Suomen markkinoista ja siten myös yhteistyöstä Leinosen kanssa. Pyydä tarjous.

Jos toivotte meidän kirjoittavan uutisen tietystä aiheesta tai teillä on jokin kysymys liittyen kirjanpitoon, palkanlaskentaan tai muuhun taloushallintoon, niin lähettäkää se meille sähköpostiin contact(at)leinonengroup.fi. Pyrimme vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman nopeasti. 

Lisätietojen saamiseksi, ota yhteyttä


Olemme Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Lue lisää mitä tarkoittaa olla Auktorisoitu tilitoimisto.

Email again:
Viimeisimmät uutiset

Uusia palkanlaskijoita Leinoselle 10. heinäkuuta

Leinonen Suomen asiantunteva tiimi on jälleen kasvanut uusilla jäsenillä.