Leinonen Finland on mukana suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin järjestämässä yritystapahtumassa. Tiedossa on kiinnosta­via yritysesityksiä Tukholmasta lähtevällä Viking Grace -risteilyaluksella. Suomalais-ruotsalainen kauppakamari kasvaa no­peaan tahtiin, yhteisön jäsenmäärä on jatkuvasti kasvussa. Kauppakamari juhlistaa tätä kutsumalla yrityksiä verkostoitumis- ja seminaaripäiville saaristoon 9. kesäkuuta 2015. Leinonen Finland on mukana tapahtumassa ja pitää oman esityksensä taloushallinnosta klo 12.

Katso tapahtuman ohjelma


Mikä on suomalais-ruotsalainen kauppakamari?

Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin toiminnan tavoitteena on edistää Suomen ja Ruotsin välisiä kauppa- ja taloussuhteita. Toiminta painottuu pk-yritysten liiketoiminnan aloittamiseen ja auttamiseen Ruotsissa ja kasvamaan kannattavasti näillä markkinoilla. Laajan jäsentoiminnan avulla yritykset pääsevät mukaan maiden välisen kaupan osaajien verkostoon. Toiminta tapahtuu Tukholmassa ja yrityksiä palvellaan suomenkielellä.

:

Leinonen Suomi - 

Korkealaatuista kirjanpitoa

Palveluita kasvavalle määrälle kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita.

Leinonen Suomi tarjoaa kotimaisille ja kansainvälisille asiakkailleen kirjanpito-, palkanlaskenta-, konsultointi- ja hallintopalveluita. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joten voit olla varma, että asioitasi hoitavat alan ammattilaiset. Tutustu tarkemmin palveluihimme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Malmilla juna-aseman vieressä. Sovi kanssamme tapaaminen, ota yhteyttä.

Käytämme moderneja taloushallinnon ohjelmistoja: Procountor, Visma Nova, Lemonsoft ja Directo. Lisäksi hoidamme useiden asiakkaidemme kirjanpidon tai palkanlaskennan jollakin muulla, asiakkaan toivomalla ohjelmistolla. Palvelemme asiakkaitamme suomen lisäksi englanniksi, venäjäksi, espanjaksi, viroksi ja ruotsiksi.

Laadukkaiden  kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelujen ohella tarjoamme kansainvälisen verkostomme kautta apua myös suomalaisyritysten kansainvälistymiseen. 

Lisätietojen saamiseksi, ota yhteyttä


Olemme Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Lue lisää mitä tarkoittaa olla Auktorisoitu tilitoimisto.

Email again:
Viimeisimmät uutiset

Oletko varautunut tulorekisteriin 1.1.2019 alkaen? 17. lokakuuta

Kansallinen tulorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019. Myös sähköinen asiointi yrityksen puolesta muuttuu ensi vuonna.