Latest news

Grundräntan förblir 0,00 procent Jun 13

Finansministeriet har fastställt grundräntan till 0,00 procent från och med den 1 juli 2017 till utgången av december 2017. Grundräntan har från och med den 1 januari 2016 varit 0,00 procent.

Leinonen Finland

Redovisningstjänster, löneutbetalning och rådgivning tjänster i världsklass.


Leinonen Finland erbjuder tjänster som gör det möjligt för företag att verka på den internationella marknaden. Vi är specialister på redovisning och kan svara på alla branschrelaterade frågor. Hos oss får du unika möjligheter till outsourcing.

Gör Leinonen Finland till din partner. Vi hjälper dig gärna med uppstarten av ditt företag och reder ut allt som har med redovisning att göra. Läs mer under Om oss.

Om Oss

Leinonen är din professionella och pålitliga redovisningsexpert på den finska marknaden. Vårt Helsingforskontor ingår i ett internationellt redovisnings- och rådgivningsföretag Leinonen Group.

Pålitligt och Professionellt

Erfarenhet skapar förtroende. Vi har arbetat inom regionen i nästan 20 år. Det har gett oss djupgående kunskaper om utmaningarna på de omgivande marknaderna. Kontakta oss.

Hängiven Kundservice

Hos Leinonen får du som kund alltid hjälp av en professionell redovisningsexpert med god kommunikationsförmåga och tillgång till nödvändiga företagssupportfunktioner. Läs mer om Våra tjänster.

: