Sähköistä taloushallintosi tähän päivään

Sähköinen taloushallinto tarkoittaa automatisoitua kirjanpitoa, jonka ytimenä toimii verkkolaskutus. Tehokkuus ja reaaliaikaisuus korostuvat, kun verkkolaskutus kytketään johonkin taloushallinnon järjestelmään. Sähköisen taloushallinnon keskiössä painottuu helppous: kaikki toiminnot voidaan suorittaa yhden järjestelmän alla, ilman paperitulvaa. Olemme valinneet sähköiseksi taloushallinnan järjestelmäksi Procountorin ja pystymme tarjoamaan virtaviivaisempia palveluja Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Norjassa.

Pilvipohjainen järjestelmä mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan ja käytännön edut korostuvat otettaessa käyttöön mobiiliratkaisut, jolloin erityisesti matka- ja kululaskujen syöttäminen järjestelmään on vaivatonta ja mahdollista lähes kaikkialla maailmassa. Reaaliaikaisuus helpottaa myös kriittisten päätösten tekoa ja antaa sinulle mahdollisuuden olla askeleen edellä kilpailijoista.

Tarjoamme seuraavat sähköiset palvelut:

  • myyntilaskutus ja reskontra
  • ostolaskujen käsittely
  • matka- ja kululaskujen käsittely
  • palkanlaskenta
  • kirjanpito ja raportointi
  • viranomaisilmoitukset 

Miksi sähköinen taloushallinto kannattaa?

  • Sähköiseen taloushallintoon siirtyminen kannattaa useista eri syistä. Etuja yrittäjälle   ovat mm:
  • reaaliaikainen seurattavuus antaa tukea päätöksien teossa
  • tiedot ovat käytettävissä 24/7 netin välityksellä riippumatta siitä missä kulloinkin olet
  • myyntilaskujen tehostettu käsittely, seuranta ja tarvittaessa maksumuistutusten           lähettäminen ja perintä nopeuttavat rahankiertoa ja parantavat maksuvalmiuttasi 

Kenelle sähköinen taloushallinto soveltuu? 

Sähköinen taloushallinto soveltuu kaikenlaisille yrityksille ja sen tuomista eduista hyötyy niin pieni, kuin isompikin yritys. Perinteinen paperiarkistointi ja mappeihin perustuva toimintatapa on auttamattomasti vanhanaikaista ja tehotonta. Asiantuntijoidemme avulla onnistuu siirtyminen helposti vaikka kesken tilikauden, joten yrityksen ei tarvitse odottaa tilikauden loppuun voidakseen ottaa sähköisen taloushallinnon käyttöönsä.

:

Leinonen Suomi - 

Korkealaatuista kirjanpitoa

Palveluita kasvavalle määrälle kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita.

Leinonen Suomi tarjoaa Suomessa kirjanpito-, palkanlaskenta-, konsultointi- ja hallintopalveluita. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joten voit olla varma, että asioitasi hoitavat alan ammattilaiset. Tutustu tarkemmin palveluihimme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Malmilla juna-aseman vieressä. Sovi kanssamme tapaaminen, ota yhteyttä.

Laadukkaiden kotimaisten kirjanpitopalveluiden ohella tarjoamme apua myös suomalaisyritysten kansainvälistymiseen. Lisäksi venäläiset ja virolaiset yritykset ovat viimevuosina olleet erityisen kiinnostuneita Suomen markkinoista ja siten myös yhteistyöstä Leinosen kanssa. Pyydä tarjous.

Jos toivotte meidän kirjoittavan uutisen tietystä aiheesta tai teillä on jokin kysymys liittyen kirjanpitoon, palkanlaskentaan tai muuhun taloushallintoon, niin lähettäkää se meille sähköpostiin contact(at)leinonengroup.fi. Pyrimme vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman nopeasti. 

Lisätietojen saamiseksi, ota yhteyttä


Olemme Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Lue lisää mitä tarkoittaa olla Auktorisoitu tilitoimisto.

Email again:
Viimeisimmät uutiset

Uusia palkanlaskijoita Leinoselle 10. heinäkuuta

Leinonen Suomen asiantunteva tiimi on jälleen kasvanut uusilla jäsenillä.