Leinonen Sweden hör till Leinonen Group


Hos Leinonen Group hjälper vi kunder att starta upp och nå framgång inom utmanande affärsomgivningar genom att erbjuda redovisningstjänster, rådgivning, lönehantering samt administrations- och revisionstjänster av hög kvalitet. Leinonen förbättrar kontinuerligt pålitligheten, säkerheten och bekvämligheten i sina arbetsmetoder för att därigenom ge stöd åt utvecklingen i våra kunders olika verksamheter.


Din pålitliga partner utomlands


Redovisning, administration, lönehantering och rådgivningstjänster erbjuds på Leinonen Groups 14 kontor i 12 olika länder: Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Bulgarien, Ungern, Ukraina och Ryssland. I både Litauen och Ryssland finns två kontor: i Vilnius och Kaunas; samt i S:t Petersburg och Moskva. Därtill kommer revisionsbolaget Leinonen Audit i Lettland, som också tillhör Leinonen Group.  

Läs mer om våra tjänster i övriga länder på Leinonen Groups hemsida, eller ta kontakt med ditt lokala Leinonen kontor.
:

Leinonen Finland

Redovisningstjänster, löneutbetalning och rådgivning tjänster i världsklass.


Leinonen Finland erbjuder tjänster som gör det möjligt för företag att verka på den internationella marknaden. Vi är specialister på redovisning och kan svara på alla branschrelaterade frågor. Hos oss får du unika möjligheter till outsourcing.

Gör Leinonen Finland till din partner. Vi hjälper dig gärna med uppstarten av ditt företag och reder ut allt som har med redovisning att göra. Läs mer under Om oss.

Latest news

Grundräntan förblir 0,00 procent Jun 13

Finansministeriet har fastställt grundräntan till 0,00 procent från och med den 1 juli 2017 till utgången av december 2017. Grundräntan har från och med den 1 januari 2016 varit 0,00 procent.