Leinonen Suomella on vahva tausta rakennusalan yrityksien palveluntarjoajana. Meillä on muun muassa erityisosaamista rakennusalan työehtosopimusten tulkinnasta ja palkkojen laskennasta. Pystymme myös tuottamaan palkanlaskentapalveluita asiakkaille joilla on suuri määrä palkansaajia ja vaihteleva määrä työntekijöitä esimerkiksi projektiluontoisesti.

Yhteistyömme alussa teemme palvelukokonaisuusehdotuksen, jonka avulla pystymme vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja odotuksiin ajantasaisesti. Toimimme asiakkaidemme kumppaneina projektien vaihtuessa ja räätälöimme palveluitamme jatkuvasti niin, että pystymme vastaamaan vaativiin tarpeisiin tilanteiden muuttuessa.


Etsitkö uutta palveluntarjoajaa yrityksellesi? Ota meihin yhteyttä.

:

Leinonen Suomi - 

Korkealaatuista kirjanpitoa

Palveluita kasvavalle määrälle kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita.

Leinonen Suomi tarjoaa Suomessa kirjanpito-, palkanlaskenta-, konsultointi- ja hallintopalveluita. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joten voit olla varma, että asioitasi hoitavat alan ammattilaiset. Tutustu tarkemmin palveluihimme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Malmilla juna-aseman vieressä. Sovi kanssamme tapaaminen, ota yhteyttä.

Laadukkaiden kotimaisten kirjanpitopalveluiden ohella tarjoamme apua myös suomalaisyritysten kansainvälistymiseen. Lisäksi venäläiset ja virolaiset yritykset ovat viimevuosina olleet erityisen kiinnostuneita Suomen markkinoista ja siten myös yhteistyöstä Leinosen kanssa. Pyydä tarjous.

Jos toivotte meidän kirjoittavan uutisen tietystä aiheesta tai teillä on jokin kysymys liittyen kirjanpitoon, palkanlaskentaan tai muuhun taloushallintoon, niin lähettäkää se meille sähköpostiin contact(at)leinonengroup.fi. Pyrimme vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman nopeasti. 

Lisätietojen saamiseksi, ota yhteyttä


Olemme Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Lue lisää mitä tarkoittaa olla Auktorisoitu tilitoimisto.

Email again:
Viimeisimmät uutiset

Uusia palkanlaskijoita Leinoselle 10. heinäkuuta

Leinonen Suomen asiantunteva tiimi on jälleen kasvanut uusilla jäsenillä.