Leinonen Suomella on vahva tausta rakennusalan yrityksien palveluntarjoajana. Meillä on muun muassa erityisosaamista rakennusalan työehtosopimusten tulkinnasta ja palkkojen laskennasta. Pystymme myös tuottamaan palkanlaskentapalveluita asiakkaille joilla on suuri määrä palkansaajia ja vaihteleva määrä työntekijöitä esimerkiksi projektiluontoisesti.

Yhteistyömme alussa teemme palvelukokonaisuusehdotuksen, jonka avulla pystymme vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja odotuksiin ajantasaisesti. Toimimme asiakkaidemme kumppaneina projektien vaihtuessa ja räätälöimme palveluitamme jatkuvasti niin, että pystymme vastaamaan vaativiin tarpeisiin tilanteiden muuttuessa.


Etsitkö uutta palveluntarjoajaa yrityksellesi? Ota meihin yhteyttä.

:

Leinonen Suomi - 

Korkealaatuista kirjanpitoa

Palveluita kasvavalle määrälle kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita.

Leinonen Suomi tarjoaa kotimaisille ja kansainvälisille asiakkailleen kirjanpito-, palkanlaskenta-, konsultointi- ja hallintopalveluita. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joten voit olla varma, että asioitasi hoitavat alan ammattilaiset. Tutustu tarkemmin palveluihimme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Malmilla juna-aseman vieressä. Sovi kanssamme tapaaminen, ota yhteyttä.

Käytämme moderneja taloushallinnon ohjelmistoja: Procountor, Visma Nova, Lemonsoft ja Directo. Lisäksi hoidamme useiden asiakkaidemme kirjanpidon tai palkanlaskennan jollakin muulla, asiakkaan toivomalla ohjelmistolla. Palvelemme asiakkaitamme suomen lisäksi englanniksi, venäjäksi, espanjaksi, viroksi ja ruotsiksi.

Laadukkaiden  kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelujen ohella tarjoamme kansainvälisen verkostomme kautta apua myös suomalaisyritysten kansainvälistymiseen. 

Lisätietojen saamiseksi, ota yhteyttä


Olemme Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Lue lisää mitä tarkoittaa olla Auktorisoitu tilitoimisto.

Email again:
Viimeisimmät uutiset

Oletko varautunut tulorekisteriin 1.1.2019 alkaen? 17. lokakuuta

Kansallinen tulorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019. Myös sähköinen asiointi yrityksen puolesta muuttuu ensi vuonna.