Leinonen Suomella on asiakkaita monelta eri toimialalta. Yhteistyö monen eri alan yritysten kanssa on antanut meille arvokasta perspektiiviä, jota voimme hyödyntää monessa eri tilanteessa ja asiakasyrityksessä.  Kuitenkin asiakkaillamme on varsin erilaisia alakohtaisia vaatimuksia. Nämä vaatimukset huomioon ottaen toimintamme sovitetaan aina asiakaskohtaisesti vastaamaan niitä. 

Palvelemme useita eri alan yrityksiä


  • Rakennusala
  • Teknologiateollisuus
  • Tukku- ja vähittäiskauppa
  • Ravintola-ala
  • Asiantuntijapalvelut


Etsitkö uutta palveluntarjoajaa yrityksellesi? Ota meihin yhteyttä.

:

Leinonen Suomi - 

Korkealaatuista kirjanpitoa

Palveluita kasvavalle määrälle kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita.

Leinonen Suomi tarjoaa kotimaisille ja kansainvälisille asiakkailleen kirjanpito-, palkanlaskenta-, konsultointi- ja hallintopalveluita. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joten voit olla varma, että asioitasi hoitavat alan ammattilaiset. Tutustu tarkemmin palveluihimme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Malmilla juna-aseman vieressä. Sovi kanssamme tapaaminen, ota yhteyttä.

Käytämme moderneja taloushallinnon ohjelmistoja: Procountor, Visma Nova, Lemonsoft ja Directo. Lisäksi hoidamme useiden asiakkaidemme kirjanpidon tai palkanlaskennan jollakin muulla, asiakkaan toivomalla ohjelmistolla. Palvelemme asiakkaitamme suomen lisäksi englanniksi, venäjäksi, espanjaksi, viroksi ja ruotsiksi.

Laadukkaiden  kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelujen ohella tarjoamme kansainvälisen verkostomme kautta apua myös suomalaisyritysten kansainvälistymiseen. 

Lisätietojen saamiseksi, ota yhteyttä


Olemme Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Lue lisää mitä tarkoittaa olla Auktorisoitu tilitoimisto.

Email again:
Viimeisimmät uutiset

Oletko varautunut tulorekisteriin 1.1.2019 alkaen? 17. lokakuuta

Kansallinen tulorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019. Myös sähköinen asiointi yrityksen puolesta muuttuu ensi vuonna.