Leinosella otamme salassapitovelvollisuuden vakavasti.  Arvoihimme kuuluu luottamus ja turvallisuus.  Suojelemme asiakkaidemme yksityisyyttä erilaisilla käytänteillä ja välineillä. Tämä tarkoittaa sekä asiakastietojen sähköistä suojaamista moderneilla teknologiaratkaisuilla että fyysisen turvallisuuden varmistamista. Tästä syystä esimerkiksi toimistollamme on erilliset asiakas- ja toimistotilat, joihin ei ulkopuolisia henkilöitä päästetä. Lisäksi luonnollisesti emme jaa tietoja ulkopuolisille henkilöille ilman erillistä asiakkaan pyyntöä ja valtuuttamista.  

Varmistamme tietoturvan


  • Sähköisesti 
  • Fyysisesti
  • Vaatimalla valtuutuksen tietojenjakoon 
  • Tarkistuttamalla käytäntömme. Salassapito käytänteemme on tarkistettu ja todettu olevan ajantasaiset

Olemme auktorisoitu tilitoimisto. Taloushallintoliiton auktorisointi on takuu siitä että salassapitokäytänteemme on valvottu ja tarkistettu, sekä että asiakkaamme voivat luottaa meidän säilyttävän heidän luottamuksellisia tietoja huolellisesti.  


:

Leinonen Suomi - 

Korkealaatuista kirjanpitoa

Palveluita kasvavalle määrälle kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita.

Leinonen Suomi tarjoaa kotimaisille ja kansainvälisille asiakkailleen kirjanpito-, palkanlaskenta-, konsultointi- ja hallintopalveluita. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joten voit olla varma, että asioitasi hoitavat alan ammattilaiset. Tutustu tarkemmin palveluihimme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Malmilla juna-aseman vieressä. Sovi kanssamme tapaaminen, ota yhteyttä.

Käytämme moderneja taloushallinnon ohjelmistoja: Procountor, Visma Nova, Lemonsoft ja Directo. Lisäksi hoidamme useiden asiakkaidemme kirjanpidon tai palkanlaskennan jollakin muulla, asiakkaan toivomalla ohjelmistolla. Palvelemme asiakkaitamme suomen lisäksi englanniksi, venäjäksi, espanjaksi, viroksi ja ruotsiksi.

Laadukkaiden  kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelujen ohella tarjoamme kansainvälisen verkostomme kautta apua myös suomalaisyritysten kansainvälistymiseen. 

Lisätietojen saamiseksi, ota yhteyttä


Olemme Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Lue lisää mitä tarkoittaa olla Auktorisoitu tilitoimisto.

Email again:
Viimeisimmät uutiset

Oletko varautunut tulorekisteriin 1.1.2019 alkaen? 17. lokakuuta

Kansallinen tulorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019. Myös sähköinen asiointi yrityksen puolesta muuttuu ensi vuonna.