Leinosella otamme salassapitovelvollisuuden vakavasti.  Arvoihimme kuuluu luottamus ja turvallisuus.  Suojelemme asiakkaidemme yksityisyyttä erilaisilla käytänteillä ja välineillä. Tämä tarkoittaa sekä asiakastietojen sähköistä suojaamista moderneilla teknologiaratkaisuilla että fyysisen turvallisuuden varmistamista. Tästä syystä esimerkiksi toimistollamme on erilliset asiakas- ja toimistotilat, joihin ei ulkopuolisia henkilöitä päästetä. Lisäksi luonnollisesti emme jaa tietoja ulkopuolisille henkilöille ilman erillistä asiakkaan pyyntöä ja valtuuttamista.  

Varmistamme tietoturvan


  • Sähköisesti 
  • Fyysisesti
  • Vaatimalla valtuutuksen tietojenjakoon 
  • Tarkistuttamalla käytäntömme. Salassapito käytänteemme on tarkistettu ja todettu olevan ajantasaiset

Olemme auktorisoitu tilitoimisto. Taloushallintoliiton auktorisointi on takuu siitä että salassapitokäytänteemme on valvottu ja tarkistettu, sekä että asiakkaamme voivat luottaa meidän säilyttävän heidän luottamuksellisia tietoja huolellisesti.  


:

Leinonen Suomi - 

Korkealaatuista kirjanpitoa

Palveluita kasvavalle määrälle kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita.

Leinonen Suomi tarjoaa Suomessa kirjanpito-, palkanlaskenta-, konsultointi- ja hallintopalveluita. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joten voit olla varma, että asioitasi hoitavat alan ammattilaiset. Tutustu tarkemmin palveluihimme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Malmilla juna-aseman vieressä. Sovi kanssamme tapaaminen, ota yhteyttä.

Laadukkaiden kotimaisten kirjanpitopalveluiden ohella tarjoamme apua myös suomalaisyritysten kansainvälistymiseen. Lisäksi venäläiset ja virolaiset yritykset ovat viimevuosina olleet erityisen kiinnostuneita Suomen markkinoista ja siten myös yhteistyöstä Leinosen kanssa. Pyydä tarjous.

Jos toivotte meidän kirjoittavan uutisen tietystä aiheesta tai teillä on jokin kysymys liittyen kirjanpitoon, palkanlaskentaan tai muuhun taloushallintoon, niin lähettäkää se meille sähköpostiin contact(at)leinonengroup.fi. Pyrimme vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman nopeasti. 

Lisätietojen saamiseksi, ota yhteyttä


Olemme Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Lue lisää mitä tarkoittaa olla Auktorisoitu tilitoimisto.

Email again:
Viimeisimmät uutiset

Uusia palkanlaskijoita Leinoselle 10. heinäkuuta

Leinonen Suomen asiantunteva tiimi on jälleen kasvanut uusilla jäsenillä.