Yritysmuodoltaan suurin osa asiakkaistamme on osakeyhtiöitä, sivuliikkeitä ja ulkomaalaisia yhteisöjä.  Asiakaskuntaamme kuuluu myös henkilöyhtiöitä ja yksityisiä elinkeinonharjoittajia sekä asunto-osakeyhtiöitä.


Osakeyhtiö

Suomessa yleisin yritysmuoto on osakeyhtiö. Osakeyhtiö on ns. pääomayhtiö, jossa osakkeenomistajat vastaavat yhtiön velvoitteista sijoittamallaan pääomapanoksella. Vähimmäisosakepääoma osakeyhtiöllä on 2500 euroa. Osakeyhtiön keskeisiä periaatteita ovat osakkeen omistajan rajoitettu vastuu, osakkeenomistajan yhdenvertaisuus ja enemmistöperiaate, johdon huolellisuusvelvoite, yhtiön pääoman pysyvyys sekä osakkeen luotettavuus.

Me Leinosella tarjoamme laadukasta konsultointipalvelua, aina osakeyhtiön perustamisesta, yrityksen veroneuvontaan. Tämän lisäksi luonnollisesti tarjoamme laadukasta kirjanpitopalvelua. Kun valitset Leinosen palveluntarjoajaksesi, voit olla varma että yrityksesi kirjanpito tehdään ajallaan ja lain vaatimalla tarkkuudella.

Ulkomainen yhteisö ja -sivuliike

Ulkomainen yhteisö on yksikkö, joka on rekisteröitynyt Suomeen ilmoittaakseen arvolisäverovelvollisen myyntinsä, mutta jolla ei ole Suomessa kiinteää toimipaikkaa. Nämä yksiköt eivät sisälly yritysrekisterin yrityksiin. Kun taas ulkomaisella sivuliikkeellä tarkoitetaan ulkomaisen yhteisön tai säätiön osaa, joka harjoittaa Suomessa sijaitsevasta kiinteästä toimipaikasta käsin jatkuvaa liike- ja ammattitoimintaa ulkomaisen yhteisön tai säätiön nimiin ja lukuun.

Joko olet aloittamassa tai olet jo toiminut ulkomaisen yhteisö nimikkeen alla Suomessa, me Leinosella olemme valmiit auttamaan sinua yrityksen verollisissa haasteissa ja perustamiseen liittyvissä kysymyksissä. Yrityksen toiminnasta riippuen, huolehdimme että kaikki lakisääteiset asiat ovat kunnossa ja yrityksen toiminta sujuu sulavasti. Voit lukea lisää kansainvälisistä palveluistamme

Henkilöyhtiö

Avointa yhtiötä ja kommandiittiyhtiötä kutsutaan henkilöyhtiöiksi. Henkilöyhtiö on yhtiö, jossa vähintään kaksi yhtiömiestä harjoittaa sopimuksen perusteella elinkeinotoimintaa yhteisen taloudellisen tarkoituksen saavuttamiseksi.

Henkilöyhtiöille tarjoamme laadukasta kirjanpidon palvelua, valmistamme yrityksen tilinpäätöksen huolellisesti lain asettamien vaatimusten mukaan. Lisäksi tarjoamme konsultointipalvelua uusien yritysten perustamisen kysymyksissä, kuin myös olemassa olevien yritysten veroneuvonnassa ja mahdollisissa kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä.

Yksityinen elinkeinoharjoittaja

Suomessa yksityinen elinkeinoharjoittaja, tunnetaan tutummin nimellä ”Toiminimi”. Yksityinen elinkeinonharjoittaja on yksinkertaisin yritystoiminnan muoto. Yksityinen elinkeinonharjoittaja ei ole erillinen oikeushenkilö, vaan päätöksenteko ja vastuu kuuluvat yrittäjälle. Yksityinen elinkeinonharjoittaja voi toimia joko ammatinharjoittajana tai liikkeenharjoittajana.

Ajantasaisen kirjanpidon pitäminen, voi olla yksityiselle elinkeinonharjoittajalle raskas ja aikaa vievä vastuu. Me Leinosella tarjoamme helpotusta tähän vastuuseen tarjoamalla sinulle ammattitaitoista kirjanpidon palvelua. Huolehdimme että kirjanpitosi täyttää lain asettamat vaatimukset ja lisäksi tarjoamme apua kaikissa verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Asunto-osakeyhtiö

Asunto-osakeyhtiö on Suomessa osakeyhtiön erityismuoto, josta säädetään asunto-osakeyhtiölaissa. Asunto-osakeyhtiöstä käytetään myös nimitystä taloyhtiö. Asunto-osakeyhtiön toiminnan olennainen sisältö on rakennuksen tai rakennusten pitäminen osakkaiden asumistarpeen tyydyttämiseksi.

Asunto-osakeyhtiön jokainen osake tuottaa yksin tai toisten osakkeiden kanssa oikeuden hallita yhtiöjärjestyksessä määrättyä huoneistoa tai muuta osaa yhtiön hallinnassa olevasta rakennuksesta tai kiinteistöstä.

Leinonen tarjoaa asunto-osakeyhtiöille luotettavaa kirjanpitoa tilinpäätöksen laatimisesta, ajantasaisen toimintakertomuksen tekoon. Tarjoamme myös tukipalveluina tilintarkastusta, joka tuotetaan yhteistyössä yhteistyöverkostomme kautta tulevassa yrityksessä. Näin takaamme asiakkaallemme luotettavan ja asiantuntevan palvelun saannin.


:

Leinonen Suomi - 

Korkealaatuista kirjanpitoa

Palveluita kasvavalle määrälle kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita.

Leinonen Suomi tarjoaa kotimaisille ja kansainvälisille asiakkailleen kirjanpito-, palkanlaskenta-, konsultointi- ja hallintopalveluita. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joten voit olla varma, että asioitasi hoitavat alan ammattilaiset. Tutustu tarkemmin palveluihimme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Malmilla juna-aseman vieressä. Sovi kanssamme tapaaminen, ota yhteyttä.

Käytämme moderneja taloushallinnon ohjelmistoja: Procountor, Visma Nova, Lemonsoft ja Directo. Lisäksi hoidamme useiden asiakkaidemme kirjanpidon tai palkanlaskennan jollakin muulla, asiakkaan toivomalla ohjelmistolla. Palvelemme asiakkaitamme suomen lisäksi englanniksi, venäjäksi, espanjaksi, viroksi ja ruotsiksi.

Laadukkaiden  kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelujen ohella tarjoamme kansainvälisen verkostomme kautta apua myös suomalaisyritysten kansainvälistymiseen. 

Lisätietojen saamiseksi, ota yhteyttä


Olemme Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Lue lisää mitä tarkoittaa olla Auktorisoitu tilitoimisto.

Email again:
Viimeisimmät uutiset

Oletko varautunut tulorekisteriin 1.1.2019 alkaen? 17. lokakuuta

Kansallinen tulorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019. Myös sähköinen asiointi yrityksen puolesta muuttuu ensi vuonna.