Leinonen Finland kuuluu Leinonen Groupiin joka toimii 11 maassa Skandinaviassa, Baltiassa, Venäjällä ja Europassa mm. Unkarissa ja Bulgariassa. Yhteistyö toimistojen välillä on tiivistä. Asiakasyritykset jotka ostavat palveluita Leinoselta eri maista voi luottaa siihen että tiedonkultu maiden välillä on mutkatonta ja palvelut vastaavat toisiaan. Me Leinosella välitämme siitä miten asiakkaidemme liiketoimintansa kehittyy. Pyrimme antamaan asiakkaillemme laajan kansainvälisen konsernin tuen, kuitenkin samalla säilyttäen henkilökohtaisen asiakassuhteen. Helsingin toimisto tuottaa laadukkaita kansainvälisiä taloushallintopalveluita viidellä eri kiellä. Tutustu palveluihimme.

Kilpailu ulkomaaninvestoinneista Itämeren alueella on juuri nyt tiukkaa ja hallitukset pyrkivät houkuttelemaan kansainvälisiä yrityksiä työpaikkojen luomiseksi ja verotulojen saamiseksi. Leinonen on tiiviisti mukana kehittämässä Suomen ja Viron sekä Suomen ja Venäjän välistä kauppaa.


Palvelukielet Suomessa:


  • Suomi
  • Englanti
  • Venäjä
  • Viro
  • Ruotsi
Yhtiön perustaminen
vaatii huolellista suunnittelua, Suomen byrokratian tuntemista sekä lomakkeiden ja liitteiden huolellista täyttämistä. Kokemattomalle tämä prosessi saattaa osoittautua sekavaksi ja hitaaksi. Tästä syystä tarjoammekin avustusta yhtiön perustamisessa Suomeen. Me pidämme huolta että tarvittavat lomakkeet ja liitteet täytetään asianmukaisesti ja ajallaan. Pidämme myös huolta että yhtiön omistaja on perillä perustamis-prosessin etenemisestä.

Osakeyhtiön ja sivuliikkeen perustaminen Suomeen vaatii yritykseltä rekisteri-ilmoitusten tekoa ja tietyissä tapauksissa erillisen lupahakemuksen hakemista Patentti – ja rekisterihallitukselta. Me Leinosella olemme valmiit opastamaan, kuin myös hoitamaan kaikki perustamiseen liittyvät tehtävät asiakkaamme puolesta. Näin varmistamme toimintojen oikeellisuuden, oli kyseessä osakeyhtiö tai sivuliike.

Rekisteröiminen alv ja tas-rekistereihin on yksi Suomessa harjoittavien yritysten tärkeimmistä tehtävistä/velvoitteista. Me Leinosella varmistamme että kaikki tarvittavat rekisteri-ilmoitukset täytetään lain vaatimalla tarkkuudella ja huolellisuudella. Näin itse yrittäjän ei tarvitse kantaa huolta tarvittavien asiakirjojen täyttöön liittyvistä haasteista. Yrittäjän sitä pyytäessä, olemme myös valmiit opastamaan ja kouluttamaan rekisteröintiin liittyvien asiakirjojen täytössä.

Tukipalvelut: osoitepalvelu, edustaja palvelu
ovat yksi Leinosen keskeisimmistä palveluista kansainvälisille asiakkaillemme. Tarjoamme ulkomaisille toimijoille mahdollisuuden hyödyntää Leinonen Finlandin tiloja, aikana jona yritys harjoittaa toimintaansa Suomessa. Näin yrityksesi ei tarvitse etsiä ja perustaa toimitilaa yrityksen toimintaa varten. Tämä palvelu on erityisen käytännöllinen niille yrityksille, jotka tarvitsevat kiinteän toimipaikan Suomessa, mutta tarkoituksenmukaisen tilan osto/vuokraus olisi epäkäytännöllinen vaihtoehto.

Suomen Byrokratian ja käytänteiden ymmärtäminen voi olla haasteellinen kokemus ulkomaiselle yritykselle, joka ei ole ennestään tutustunut Suomen sääntöihin ja vaatimuksiin jotka liittyvät yritystoiminnan harjoittamiseen Suomessa. Tästä syystä Leinonen tarjoaa opastusta ja neuvontaa byrokratiaan liittyvissä ongelmakohdissa. Opastamisen lisäksi olemme myös valmiit hoitamaan yrityksen paperityöt kuntoon, jotta yrittäjä itse voi rauhassa keskittyä yrityksen ydintoimintaan.

Kiinteä toimipaikka tulee perustaa ulkomaiselle yritykselle, kun yrityksen toimintaa ei voida katsoa väliaikaiseksi. Yleinen sääntö on, että yli 6kk kestänyttä liiketoimintaa voidaan pitää pysyvänä ja näin ollen, yrityksellä tulee olla kiinteä toimipaikka. Kiinteän toimipaikan tulee myös olla sijainniltaan pysyvä, sekä maantieteellisesti että ajallisesti. Kiinteä toimipaikka voi sijaita toisen yrityksen liiketiloissa silloin, kun ulkomaisella yrityksellä on jatkuvasti käytettävissä toisen yrityksen omistamat tilat tai osa niistä.

Kiinteän toimipaikan muodostuminen on monelle ulkomaiselle yrittäjälle tärkeä vaihe, joka tulee hoitaa huolellisesti.  Leinosen tarjoamat palvelut auttavat sinua tässä koitoksessa, aina perustamisesta, yrityksen toimintojen lopettamiseen asti. Kun käytät palveluitamme, voit luottaa huoletta siihen että yrityksesi asiat hoidetaan asianmukaisella tavalla.  

Suunnitteletko kansainvälistymistä? Ota meihin yhteyttä.


:

Leinonen Suomi - 

Korkealaatuista kirjanpitoa

Palveluita kasvavalle määrälle kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita.

Leinonen Suomi tarjoaa kotimaisille ja kansainvälisille asiakkailleen kirjanpito-, palkanlaskenta-, konsultointi- ja hallintopalveluita. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joten voit olla varma, että asioitasi hoitavat alan ammattilaiset. Tutustu tarkemmin palveluihimme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Malmilla juna-aseman vieressä. Sovi kanssamme tapaaminen, ota yhteyttä.

Käytämme moderneja taloushallinnon ohjelmistoja: Procountor, Visma Nova, Lemonsoft ja Directo. Lisäksi hoidamme useiden asiakkaidemme kirjanpidon tai palkanlaskennan jollakin muulla, asiakkaan toivomalla ohjelmistolla. Palvelemme asiakkaitamme suomen lisäksi englanniksi, venäjäksi, espanjaksi, viroksi ja ruotsiksi.

Laadukkaiden  kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelujen ohella tarjoamme kansainvälisen verkostomme kautta apua myös suomalaisyritysten kansainvälistymiseen. 

Lisätietojen saamiseksi, ota yhteyttä


Olemme Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Lue lisää mitä tarkoittaa olla Auktorisoitu tilitoimisto.

Email again:
Viimeisimmät uutiset

Oletko varautunut tulorekisteriin 1.1.2019 alkaen? 17. lokakuuta

Kansallinen tulorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019. Myös sähköinen asiointi yrityksen puolesta muuttuu ensi vuonna.